U kunt ons bereiken op 0522 46 36 66

Bel nu

Containerbouw

Wanneer u op zoek bent naar een container voor uw bedrijf, dan kunt u terecht bij Buitenhuis Kontainerbouw uit Staphorst, Overijssel. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van nieuwe containers. Wij kunnen u standaard containers verkopen maar het is echter ook mogelijk om uw eigen container op maat te laten maken.

Waarom Buitenhuis Kontainerbouw?

Buitenhuis Kontainerbouw is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van de productie van containers. Alle containers die door het bedrijf worden geproduceerd, hebben een lange levensduur. Deze varieert echter wel per container. De exacte levensduur is afhankelijk van het soort materiaal waar de container van is gemaakt. Bij ons bedrijf kunt u niet alleen reeds geproduceerde containers kopen, het is ook mogelijk om uw eigen container te laten ontwerpen en produceren.
U kunt hierbij zelf de vorm, het materiaal en de grootte van de container kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij uw container in de juiste kleur spuiten. Ons bedrijf heeft een eigen spuiterij, zodat wij uw container helemaal naar wens kunnen afleveren.

Het assortiment

Buitenhuis Kontainerbouw heeft een breed leveringsprogramma, dat erg uiteenloopt. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor volumecontainers, lichtgewichtcontainer, papiercontainers, schrootcontainers, asbestcontainers, mestcontainers, magazijncontainers, gesloten containers, zeecontainers en noem zo maar op. Ook verkopen wij verschillende losse onderdelen voor de verschillende containers. Met recht een specialist op het gebied van containerbouw!

Contact

Bent u op zoek naar een container voor uw bedrijf en wilt u een eigen container kopen of huren?
Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn te bereiken via telefoonnummer 0522 - 463 666 of middels het contactformulier.

Wanneer u interesse heeft in het ontwerpen van uw eigen container, dan maken wij graag met u een afspraak op ons kantoor. U kunt tijdens dit gesprek uw voorkeuren aangeven wat betreft de vorm, de afmetingen en de kleur. Eén van onze ervaren medewerkers zal u van passend advies voorzien.

Nieuws

meer nieuws


afzetcontainer met klapnetten 40m3

Afzetcontainers, kippers en laadvloeren

Buitenhuis Kontainerbouw BV in Staphorst bouwt al bijna 25 jaar alle soorten afzetcontainers, kippers en laadvloeren.

lees verder

Mestcontainers

Wij zijn de specialist in het bouwen van mestcontainers. De mestcontainers zijn in vele mogelijkheden uitvoerbaar.

lees verder

container verhuur

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf, productontwikkelingen of reeds geleverde containers? Leest u dan het Nieuws.
 

lees verder

onderhoud onderdelen

Reparatie + Onderdelen

Buitenhuis Kontainerbouw BV verkoopt ook alle containeronderelen uit voorraad. Daarnaast repareren wij uw container/kipper of passen deze aan.

lees meer


Twitter