U kunt ons bereiken op 0522 46 36 66

Bel nu

Asbestcontainer

Wanneer u te maken heeft met asbest, dan is het natuurlijk fijn om dit snel en zo veilig mogelijk weg te (laten) halen. U kunt dan ook bij Buitenhuis Kontainerbouw uit Staphorst terecht voor de verkoop van asbestcontainers.

Wat is asbest?

Asbest is een samenstelling van natuurlijke mineralen, die bestaan uit kleine vezels. Vaak kan asbest niet met het blote oog worden gezien, maar dit betekent echter niet dat asbest niet schadelijk kan zijn. Over het algemeen is asbest niet schadelijk, zolang deze gebonden is.
Echter, wanneer losse asbestvezels vrijkomen, kan asbest wel schadelijk zijn voor het lichaam en daarmee uw gezondheid. Wanneer asbest vrijkomt, kan dit namelijk terecht komen in de longen. Dit zorgt ervoor dat de asbestvezels verder het lichaam in kunnen komen en dat mensen ziek kunnen worden. Als er ergens asbest wordt aangetroffen, dan dient dit veilig en snel verwijderd te worden. Hiervoor heeft u onder andere een asbestcontainer nodig.

Het kopen van een asbestcontainer

Het is mogelijk om bij Buitenhuis Kontainerbouw asbestcontainers te kopen. Wij hebben tweedehands containers, maar verkopen ook op maat gemaakte containers. Hierbij kunt u zelf de maten van de container samenstellen. Denk hierbij aan de hoogte, breedte en lengte. Ook kunt u zelf het materiaal bepalen waar de container van wordt gemaakt. Wanneer u kiest voor een slijtvaster materiaal, dan gaat de container over het algemeen langer mee. Wanneer u een nieuwe container bij ons aanschaft, kunnen wij er overigens ook voor zorgen dat de container de gewenste kleur krijgt. Hierbij kunt u denken aan uw bedrijfskleuren of bedrijfslogo.

Neem contact met ons op

Wanneer u graag een eigen asbestcontainer op maat wilt laten maken, dan kunt u contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0522-463 666.

Ook kunt u ons een e-mail sturen of een reactie achterlaten middels het contactformulier.
Uiteraard voor overige vragen mag u ons ook contacten.

Nieuws

meer nieuws


afzetcontainer met klapnetten 40m3

Afzetcontainers, kippers en laadvloeren

Buitenhuis Kontainerbouw BV in Staphorst bouwt al bijna 25 jaar alle soorten afzetcontainers, kippers en laadvloeren.

lees verder

Mestcontainers

Wij zijn de specialist in het bouwen van mestcontainers. De mestcontainers zijn in vele mogelijkheden uitvoerbaar.

lees verder

container verhuur

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf, productontwikkelingen of reeds geleverde containers? Leest u dan het Nieuws.
 

lees verder

onderhoud onderdelen

Reparatie + Onderdelen

Buitenhuis Kontainerbouw BV verkoopt ook alle containeronderelen uit voorraad. Daarnaast repareren wij uw container/kipper of passen deze aan.

lees meer


Twitter