U kunt ons bereiken op 0522 46 36 66

Bel nu

Volume container

Bent u op zoek naar een container, maar heeft u geen idee hoeveel volume u nodig heeft? Buitenhuis Kontainerbouw kan u advies geven wanneer u op zoek bent naar een container voor uw bedrijf of voor persoonlijk gebruik.

Verschillende soorten containers

De soorten containers die u kunt huren of kopen lopen erg uiteen. Wist u dat Buitenhuis Kontainerbouw veel verschillende soorten containers aanbiedt? Deze containers zijn vaak erg verschillend, bijvoorbeeld qua volume, en kunnen zelfs volledig aan uw wensen worden aangepast.

Huren of kopen?

Bij Buitenhuis Kontainerbouw kunt u terecht voor het huren of voor het kopen van containers. Enkele voorbeelden van containers zijn volumecontainers, magazijncontainers, puincontainers, en noem zo maar op. Wanneer u tijdelijk een container wilt gebruiken, dan is het verstandig om een container te huren. U kunt in dit geval een reeds bestaande container van ons huren. U kunt zelf bepalen hoe lang u de container wilt gebruiken.

Daarnaast is het ook een mogelijkheid om containers te kopen. U kunt ervoor kiezen om een tweedehands of een nieuwe container te kopen. De nieuwe containers kunnen worden ingedeeld in twee categorieën, namelijk algemene containers of containers die op maat zijn gemaakt. De algemene containers hebben reeds bestaande afmetingen volgens de standaard. Het is daarnaast echter ook mogelijk om uw eigen container samen te stellen. U kunt hierbij zelf de afmetingen kiezen, maar ook de vorm en het gebruikte materiaal bepaalt u zelf! Wij raden u in het laatste geval aan om te kiezen voor een stevigere en zwaardere materiaalsoort, zodat uw container langer mee gaat.

Meer informatie

Wanneer u erover nadenkt om een container te huren of te kopen, dan is het verstandig om een afspraak met ons te maken. Wij kunnen u passend advies geven en vertellen u over de verschillende producten.

Een afspraak kan telefonisch of per e-mail worden gemaakt. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0522 - 463 666 of via het contactformulier.

Nieuws

meer nieuws


afzetcontainer met klapnetten 40m3

Afzetcontainers, kippers en laadvloeren

Buitenhuis Kontainerbouw BV in Staphorst bouwt al bijna 25 jaar alle soorten afzetcontainers, kippers en laadvloeren.

lees verder

Mestcontainers

Wij zijn de specialist in het bouwen van mestcontainers. De mestcontainers zijn in vele mogelijkheden uitvoerbaar.

lees verder

container verhuur

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf, productontwikkelingen of reeds geleverde containers? Leest u dan het Nieuws.
 

lees verder

onderhoud onderdelen

Reparatie + Onderdelen

Buitenhuis Kontainerbouw BV verkoopt ook alle containeronderelen uit voorraad. Daarnaast repareren wij uw container/kipper of passen deze aan.

lees meer


Twitter