U kunt ons bereiken op 0522 46 36 66

Bel nu

Puincontainer

Snel en gemakkelijk een container kopen bij een ervaren en betrouwbaar bedrijf? Dan bent u bij Buitenhuis Kontainerbouw uit Overijssel aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor een puincontainer. Een puincontainer is ideaal wanneer u een hoop rommel weg wilt doen, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of wanneer u iets wilt slopen.

Het bedrijf

Buitenhuis Kontainerbouw heeft een breed assortiment aan containers beschikbaar. Eén van de containers die we verkopen, is de puincontainer. De puincontainer is ideaal voor gebruik binnen de particuliere sector, maar ook bedrijven kunnen een puincontainer vaak goed gebruiken!

Het is daarnaast ook mogelijk om een puincontainer te kopen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een tweedehands container aan te schaffen. Deze container is reeds door anderen gebruikt, maar is in goede staat. Wanneer u voor een tweedehands container kiest, zult u goedkoper uit zijn dan wanneer u kiest voor een nieuw exemplaar. Het aanschaffen van een nieuwe container, kan ook voordelen hebben. De nieuwe container kan geleverd worden in de originele afmetingen, maar het is ook mogelijk om een nieuwe container geheel op maat te laten maken. U kunt hierbij zelf de keuze maken op het gebied van de afmetingen, de vorm en het materiaal van de container. Wij kunnen hiervoor samen met u rond de tafel gaan zitten om u passend advies te geven.

Contact

Wanneer u erover nadenkt een container te huren of te kopen, kunt u contact met ons opnemen om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken. U kunt zowel telefonisch, middels het contactformulier als per e-mail contact met ons opnemen. Het telefoonnummer dat u kunt gebruiken is 0522 - 463 666.

Nieuws

meer nieuws


afzetcontainer met klapnetten 40m3

Afzetcontainers, kippers en laadvloeren

Buitenhuis Kontainerbouw BV in Staphorst bouwt al bijna 25 jaar alle soorten afzetcontainers, kippers en laadvloeren.

lees verder

Mestcontainers

Wij zijn de specialist in het bouwen van mestcontainers. De mestcontainers zijn in vele mogelijkheden uitvoerbaar.

lees verder

container verhuur

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf, productontwikkelingen of reeds geleverde containers? Leest u dan het Nieuws.
 

lees verder

onderhoud onderdelen

Reparatie + Onderdelen

Buitenhuis Kontainerbouw BV verkoopt ook alle containeronderelen uit voorraad. Daarnaast repareren wij uw container/kipper of passen deze aan.

lees meer


Twitter