U kunt ons bereiken op 0522 46 36 66

Bel nu

Lichtgewicht container

Bij Buitenhuis kontainerbouw kunt u terecht voor verschillende soorten containers. Ook kunt u bij ons terecht voor een lichtgewicht container. Deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Wat is een lichtgewicht container?

De lichtgewicht container wordt gemaakt van meestal gebouwd van raex staal. Dit is slijtvast materiaal.
De lichtgewicht container wordt opgebouwd met hoogwaardige plaatmaterialen. De container is hierdoor uitstekend in te zetten voor sloopafval en schroot verwerkende producten. De lichtgewicht containers hebben over het algemeen een gewichtsbesparing van 25% ten opzichte van normale containers.

Een lichtgewicht container kopen of huren

Het is bij Buitenhuis Kontainerbouw mogelijk om een lichtgewicht container tekopen. Wanneer u een lichtgewicht container bij ons huurt, dan krijgt u een kwalitatief goede tweedehands container tot uw beschikking. Het is ook mogelijk om tweedehands lichtgewicht containers te kopen. Naast het kopen van een tweedehands lichtgewicht container, is het ook mogelijk om een eigen lichtgewicht container samen te stellen. U kunt hierbij zelf de materialen uitkiezen, en ook de vorm en de afmetingen kunnen door u bepaald worden. Wanneer uw eigen lichtgewicht container is gemaakt, is het ook mogelijk om de container in een kleur naar keuze te laten spuiten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van een lichtgewicht container? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0522 - 463 666. Ook kunt u een afspraak met ons maken via het contactformulier.

Nieuws

meer nieuws


afzetcontainer met klapnetten 40m3

Afzetcontainers, kippers en laadvloeren

Buitenhuis Kontainerbouw BV in Staphorst bouwt al bijna 25 jaar alle soorten afzetcontainers, kippers en laadvloeren.

lees verder

Mestcontainers

Wij zijn de specialist in het bouwen van mestcontainers. De mestcontainers zijn in vele mogelijkheden uitvoerbaar.

lees verder

container verhuur

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf, productontwikkelingen of reeds geleverde containers? Leest u dan het Nieuws.
 

lees verder

onderhoud onderdelen

Reparatie + Onderdelen

Buitenhuis Kontainerbouw BV verkoopt ook alle containeronderelen uit voorraad. Daarnaast repareren wij uw container/kipper of passen deze aan.

lees meer


Twitter