U kunt ons bereiken op 0522 46 36 66

Bel nu

Vloeistofdichte container

Wilt u een vloeistofdichte container huren? Dan bent u bij Buitenhuis Kontainerbouw aan het juiste adres! Wij bieden een groot assortiment aan containers en daarin mogen de vloeistofdichte containers natuurlijk niet ontbreken!

Vloeistofdichte containers

Wij hebben verschillende soorten en maten vloeistofdichte containers, ook wel slibcontainers genoemd. De containers worden vaak gebruikt bij het vervoeren of het opslaan van vloeibare (afval)stoffen. Er zijn verschillende typen vloeistofdichte containers die u kunt huren of kopen bij Buitenhuis Kontainerbouw.

Huren of kopen?

Het is natuurlijk mogelijk om een vloeistofdichte container bij ons te kopen, maar wanneer u de container slechts eenmalig of een korte tijd nodig heeft, dan is het natuurlijk veel gemakkelijker en voordeliger om een container te huren! Bij het huren leveren wij u een container die we speciaal gebruiken voor de verhuur. Deze container is al eerder gebruikt door andere klanten, maar verkeert nog altijd in goede staat.

Het is daarnaast ook mogelijk om een vloeistofdichte container te kopen. U kunt als klant kiezen uit de standaard vloeistofdichte container of uit een op maat gemaakte container. De standaard container heeft reeds vastgestelde afmetingen. Het is daarnaast dus ook mogelijk om een container op maat te laten maken. Hierbij kunt u zelf de afmetingen, de vorm en de materialen kiezen. Uiteraard zullen wij u begeleiden in dit proces, en zullen wij u proberen optimaal te adviseren. Daarnaast is het ook mogelijk om de container een kleur naar keuze te geven.

Op maat gemaakt

U kunt ervoor kiezen om de container die u wenst te hebben, op maat te laten produceren. Zo kunt u de vorm, het materiaal en de afmetingen helemaal zelf bepalen. Daarnaast bieden wij ook een service waarbij we de vloeistofdichte container de gewenste kleur geven. U kunt de container dan aanpassen op de kleur van uw bedrijf! Ook is het mogelijk om een logo op de container te laten plaatsen.

Contact

Wanneer u interesse heeft in het huren of kopen van een vloeistofdichte container, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen een afspraak met u inplannen om al uw ideeën en wensen door te nemen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0522-463666 of via het e-mailadres.

Nieuws

meer nieuws


afzetcontainer met klapnetten 40m3

Afzetcontainers, kippers en laadvloeren

Buitenhuis Kontainerbouw BV in Staphorst bouwt al bijna 25 jaar alle soorten afzetcontainers, kippers en laadvloeren.

lees verder

Mestcontainers

Wij zijn de specialist in het bouwen van mestcontainers. De mestcontainers zijn in vele mogelijkheden uitvoerbaar.

lees verder

container verhuur

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf, productontwikkelingen of reeds geleverde containers? Leest u dan het Nieuws.
 

lees verder

onderhoud onderdelen

Reparatie + Onderdelen

Buitenhuis Kontainerbouw BV verkoopt ook alle containeronderelen uit voorraad. Daarnaast repareren wij uw container/kipper of passen deze aan.

lees meer


Twitter