U kunt ons bereiken op 0522 46 36 66

Bel nu

Mestcontainer

Mestcontainers worden gebruikt voor de opvang van mest, van bijvoorbeeld paarden, koeien of ander vee. Bij Buitenhuis Kontainerbouw kunt u terecht voor nieuwe mestcontainers.

Soorten mestcontainers

Bij Buitenhuis Kontainerbouw kunt u terecht voor verschillende soorten mestcontainers. De standaard mestcontainer heeft de volgende afmetingen: een lengte van 7000 millimeter, een breedte van 2500 millimeter en een hoogte van 2500 millimeter. De gemiddelde inhoud ligt ongeveer op 42 m3. De plaatdikte van de standaard mestcontainer is 4 millimeter en de bovenbuis ligt rond de 90 millimeter. De container beschikt over het algemeen over verlichting, een steunpoot, hydraulische wielstellen met zes of acht gaten, een dissel, een zuigbuis, een vulbuis en een trekoog met touwhaken. Ook beschikt de mestcontainer over een putje in de bodem.

Een mestcontainer op maat

Wanneer de standaard mestcontainer niet aan uw wensen voldoet, is het ook mogelijk om een mestcontainer op maat te laten maken. U kunt hierbij zelf de afmetingen kiezen, alsmede het materiaal. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u, zodat wij al uw wensen en ideeën mee kunnen nemen in het productieproces. Een extra service die Buitenhuis Kontainerbouw kan leveren, is het spuiten van de container in een kleur naar keuze. Op deze manier kunt u uw mestcontainer aanpassen aan de kleuren van uw bedrijf. Ook kunnen wij de mestcontainers voorzien van een TUV keuring. Mestcontainers kunnen worden uitgevoerd met een vaste dissel, hydraulische dissel of een hydraulisch neuswiel.

Maak uw afspraak

Heeft u interesse in het kopen van een mestcontainer? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, dan plannen wij met u een afspraak in.
Onze medewerkers zijn te bereiken per telefoon of per e-mail. Het telefoonnummer waarop wij te bereiken zijn, is 0522 - 463 666. Ook is het mogelijk om een afspraak met ons te maken via het het online formulier.

Nieuws

meer nieuws


afzetcontainer met klapnetten 40m3

Afzetcontainers, kippers en laadvloeren

Buitenhuis Kontainerbouw BV in Staphorst bouwt al bijna 25 jaar alle soorten afzetcontainers, kippers en laadvloeren.

lees verder

Mestcontainers

Wij zijn de specialist in het bouwen van mestcontainers. De mestcontainers zijn in vele mogelijkheden uitvoerbaar.

lees verder

container verhuur

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf, productontwikkelingen of reeds geleverde containers? Leest u dan het Nieuws.
 

lees verder

onderhoud onderdelen

Reparatie + Onderdelen

Buitenhuis Kontainerbouw BV verkoopt ook alle containeronderelen uit voorraad. Daarnaast repareren wij uw container/kipper of passen deze aan.

lees meer


Twitter