U kunt ons bereiken op 0522 46 36 66

Bel nu

Haakarm container

Wanneer u een container huurt, dan is het natuurlijk handig om deze zelf goed te kunnen verplaatsen. Dit is onder ander mogelijk met een haakarm systeem. Met dit systeem kunt u de container op de vrachtwagen tillen. Zo’n container wordt dan ook wel een haakarm container genoemd.

Veiligheidsmaatregelen

Wanneer u te werk gaat met een haakarm container, dan bent u natuurlijk aan het werk met zware materialen. De kans is dan ook groter dat er iets misgaat. Zorg er daarom altijd voor dat u weet waar u mee bezig bent en dat u goed voorbereid bent. U moet volledig op de hoogte zijn van hoe de vrachtwagen werkt waar u de container op wilt tillen. Er zijn speciale trainingen en opleidingen die u kunt volgen om de haakarm te bedienen. Bij Buitenhuis Kontainerbouw kunnen wij deze service ook aan u verlenen. Zo kunnen wij het werk uit uw handen nemen.

Containers

Verschillende soorten containers zijn geschikt om te verplaatsen met behulp van een haakarm. Deze containers zijn te koop en te huur bij Buitenhuis Kontainerbouw. We hebben een breed assortiment containers, zowel voor koop als huur. Wanneer u de container slechts voor korte tijd nodig heeft, kunt u beter kiezen voor het huren van een container. Wanneer u erover nadenkt om over te gaan tot de aanschaf van een container, dan kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij geven u graag advies over de verschillende containers en luisteren graag naar uw ideeën en wensen.

Op maat gemaakt

U kunt ervoor kiezen om de container die u wenst te hebben, op maat te laten produceren. Zo kunt u de vorm, het materiaal en de afmetingen helemaal zelf bepalen. Daarnaast bieden wij ook een service waarbij we de container de gewenste kleur geven. U kunt de container dan aanpassen op de kleur van uw bedrijf! Ook is het mogelijk om een logo op de container te laten plaatsen.

Nieuws

meer nieuws


afzetcontainer met klapnetten 40m3

Afzetcontainers, kippers en laadvloeren

Buitenhuis Kontainerbouw BV in Staphorst bouwt al bijna 25 jaar alle soorten afzetcontainers, kippers en laadvloeren.

lees verder

Mestcontainers

Wij zijn de specialist in het bouwen van mestcontainers. De mestcontainers zijn in vele mogelijkheden uitvoerbaar.

lees verder

container verhuur

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf, productontwikkelingen of reeds geleverde containers? Leest u dan het Nieuws.
 

lees verder

onderhoud onderdelen

Reparatie + Onderdelen

Buitenhuis Kontainerbouw BV verkoopt ook alle containeronderelen uit voorraad. Daarnaast repareren wij uw container/kipper of passen deze aan.

lees meer


Twitter